Mari-Ann Stavnshøj - Velkommen til NytPerspektiv

Uddannelser og kurser 

Mari-Ann Stavnshøj

Emotionelle® kundetyper (tilpasset til undervisning)

En uddannelse som egentlig er rettet mod markedsføring, men som jeg bruger til at skabe det mest optimale setup for undervisning og coaching. Det handler om, hvordan du som klient eller deltager i undervisning, føler dig bedst mulig tilpas og får mest mulig ud af coaching eller undervisningen. Mit eksamens projekt var omkring undervisning.


HeartMath® coach og træner fra HeartMath Institute i Californien
HeartMath® træner fra HeartMastery i Californien
HeartMath® træner for arbejdspladser fra HeartMath Institute i Californien

Som HeartMath træner og coach er jeg uddannet til at videregive forskningsbaseret viden og enkle værktøjer, som kan få dig til, at flytte dig fra at føle dig nede til at føle dig oppe. HeartMath giver adgang til intuitionen, bedre beslutninger, bedre kommunikation, afvikling af stress og større modstandskraft. Det er enkle værktøjer som synkroniser forbindelsen mellem hjerte og hjerne. Systemet bruges en hel del af hospitaler, skoler og militær i USA, fordi undersøgelser har vist markant forbedring i søvn, stressreduktion, vrede, nervøsitet m.m. efter blot 6 ugers træning. 

Som HeartMath træner for teams er jeg trænet til at bruge værktøjerne i teams.


Impact communicator fra Roxana Kia

Kommunikations og Formidler træning over 1 år.
En træning i at gå fra god til forbløffende og nærværende formidling. At have øget opmærksomhed og kunne improvisere således, at budskabet kan formidles på en måde som gør indtryk.

Forvandlende fortællinger

Storytelling kursusforløb som blev afsluttet med to gange optræden på Hofteatret og en optræden i Huset i Magstræde.

Evocative leadership mastery fra Ehama Institute 

En træning som forløb over fem fysiske møder fordelt hen over et år i New Mexico og med adskillelige opgaver undervejs. 
En træning som handlede om enkeltes indbygget evne til at være selvledende. Et evne som kan bruges i ens personlige liv og til at bygge et oprigtigt fællesskab/samarbejde. Uddannelsen bygger på den indianske visdom omsat til nutid og handler om at skabe balance og vækst.

Proces-konsulent og træner i Colinco systemet fra Colinco Institute

Colinco Systemet er et koncept til teamtræning og organisationsudvikling. Systemet er skabt til at udvikle samarbejdet og arbejder med det, der kan være svært og udfordrende. 

Executive coach fra The Coaching Company

Coaching ud fra princippet om at øge resultater ved at øge effekten af det personlige lederskab.

Teamfacilitator og teamcoach fra ID Academy (Ole Vadum Dahl)

En facilitator og en teamcoach uddannelse med vægt på det psykologiske samspil i grupper fra Ole Vadum Dahl.

ID Academy Life Coach – En 2-årig uddannelse fra ID Academy

ID life coach handler om at få fremelsket de dybeste og mest livsbekræftende sider i vores liv.

The Sedona Method træning i Sedona, Arizona med Hale Dwonskin

9 dages retreat/uddannelse med Hale Dwoskin i hvordan man giver slip og holder op med at tage livet personligt. Lyder måske lidt mærkeligt, men det kan skabe de forandringer, vi går og sukker efter. Går rigtig godt i spænd med Byron Katie's "The School of The Work".

The Shadow Process i San Diego med Debbie Ford

Et seminar om at kaste lys over de aspekter af os selv, som vi ubevidst (eller bevidst) skjuler eller benægter. Vi projicerer disse sider ud på andre. Ved at trække disse projektioner tilbage får vi mulighed for at vælge, i stedet for at køre på automatpiloten. Det, du ikke kan leve med, vil ikke lade dig leve.

The School for The Work i Los Angeles med Byron Katie

En 10 dages seminar fra kl. 7 til 23, hvor man lærer at de tanker, som vi ikke undersøger, kan styre vores liv ud i frustration, frygt, smerte, stress og manglende vilje til at skabe forandringer. Ved hjælp af enkle teknikker kan vi undersøge vores tanker, vende det hele på hovedet, få nye perspektiver og begynde at skabe noget andet end vi plejer. 

Mindfulness practitioner fra Akademiet for mindfulness, personlig udvikling og livsbevidsthed

Handlede om at være tilstede i nuet og være observatør til tanker, kropsfornemmelser og følelser uden domme. Værktøjer var mindfullness og yoga.

NLP Life coach fra Expand

NLP brugt i coaching sammenhæng fra et af de bedste NLP uddannelsessteder og en af de dygtigste træner i Danmark.

NLP uddannelse som Practitioner, Master og Træner fra NLP huset og Expand/Colinco

Psykologiske værktøjer til personlig udvikling, kommunikation og indsigt i menneskets sindsprocesser. At være “NLP Træner” giver retten til at uddanne  NLP Practitioner og NLP Master Practitioner.

Indiansk træning udover Evocative Leadership Mastery

En uddannelse som måske mere er en dannelse. En forståelse for mennesker og naturen, hvor der ikke er rigtigt eller forkert, men livsgivende eller livsformindskende. En forståelse for hvordan vi skaber helhed i den verden, som vi ofte opfatter som splittet. En vej til at finde “hullerne i osten”, når vi efter ihærdige anstrengelser stadig ikke oplever at være kommet nogen vegne. En vej til at finde tilbage til os selv, som os selv og ikke som andre synes vi skal være.

Et års træning hos Northern Drum

En et års træning hos Northern Drum, som går i dybden med den indianske visdom.

SeedPlanter fra Discipline of Peace Foundation

Som SeedPlanter er jeg trænet/uddannet af RainbowHawk og WindEagle fra Ehama Institute til at undervise i First Discipline of Peace – en vej til at skabe fred i os selv. Høvding Black Elk (1863-1950) udtrykte det så rammende: “Den første fred er i os selv, den anden fred er mellem to mennesker og den tredie fred er mellem nationer. Men vi skal forstå, at der aldrig bliver fred mellem nationer, førend vi har fred i os selv”. Hvis vi vil skabe forandring i vores relationer, må vi starte med os selv, for al forandring starter indefra.

>